Istanbul Hastaneleri

Wiki Article

Hastane

Günümüzde vatandaşlar sıra beklemiyor ve rahat bir şekilde randevu oluşturabiliyorlar. Sormalıyız, MHRS randevu alma sitesi tam olarak nasıl çalışmaktadır? MHRS randevusu nasıl alınır? ALO 182 hattından randevu oluşturmak için neler yapılmalıdır?
MHRS online Randevu Oluşturma Kolaylığı sayesinde ve ALO 182 {hattı|numarası ile Hastane Randevusu oluşturan insanların sıra bekleme problemleri de sonlanmış bulunmaktadır. Artık kolay bir şekilde hastane randevularını alan insanlar, randevu tarihi ve de hastane seçiminin yanında istedikleri doktora da randevu alabilme lüksüne sahiptirler.

MHRS RANDEVU ALMA KOLAYLIĞI

Sağlık Bakanlığı tarafından hizmete sunulmuş randevu alma sistemi insanlara yarar sağladığı gibi, hastaneler ve doktorlara da kolaylık sağlıyor. Online olarak veya ALO 182 numarası ile alınan kayıtlar sayesinde hasta vatandaşlar saatler öncesinden hastaneye giderek beklemek zorunda kalmaması ile beraber hekimler de hasta kalabalığından kurtulmuştur. MHRS Randevu olutşruma sisteminde insanlar MHRS’ye üye olmalı veya E-Devlet aracılığı ile siteye giriş sağlamalıdır. Hastane fakat dijital platform kullanmak istemeyen vatandaşlar için de kayıt almak mümkündür. Bu vatandaşların ALO 182 numarasını araması yeterlidir.

MHRS ÜYELİĞİ VE E-DEVLET ARACILIĞI İLE RANDEVU ALMA SİSTEMİ GİRİŞİ

Hastane randevusu Hastane almak isteyen vatandaşlar MHRS platformuna kayıt olmak istiyorlarsa MHRS web adresini kullanarak ‘Yeni Hastane Üye’ butonunu tercih etmelidir. Daha sonra ekrana gelen görüntüde istenen bilgilerin girilmesiyle MHRS üyeliği tamamlanır.

Ancak e-Devlet sistemine üye olan insanlar MHRS’ye kayıt olmadan da randevu oluşturabilir. Bu sebepten dolayı MHRS internet adresine giden insanların ‘e-Devlet ile giriş’ butonuna tıklamaları yeterlidir. e-Devlet kapısına giriş yapan vatandaşlar otomatik olarak MHRS sistemine yönlendirilecektir.

Report this wiki page